3 de enero de 2011

Cavalcada de S. M. els Reis Mags d’Orient Tarragona 2011

A les 19 h, a la plaça dels Infants - carrer Reial:
Inici de la Cavalcada dels Reis Mags, que obrirà la Guàrdia Urbana motoritzada, l’esquadró de genets romans, la Guàrdia Urbana a cavall de gran gala i la carrossa del Fanal de la ciutat de Tarragona, i en la qual figuraran —entre d’altres— la carrossa de l’Estel que els ha guiat fins a la nostra ciutat; la de la Sínia per subministrar aigua a totes les seves bèsties, i les del Dromedari, el Camell i l’Elefant. Els acompanyaran les formacions musicals So Nat: Ministrers del Camp de Tarragona, els Grallers Els Veciana i la Cobla Titans, ambdues de l’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola Municipal de Música, la Banda de Sacs de Gemecs Sacaires de Tarragona, així com les escales dels Bombers de la Generalitat.
Itinerari: Reial, Carros, Apodaca, Mitja Lluna, Unió, Rambla Nova (dos tombs), Sant Agustí, Portalet i plaça de la Font.

Cap a les 20.30 h, arribada a la plaça de la Font:
Tocs dels clarins i timbales per saludar els Reis Mags, lliurament de les claus de la ciutat per part de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, missatge de pau a les nenes i nens per part del rei blanc, Melcior, i comiat.

0 comentarios:

Entradas populares