13 de enero de 2010

Fira d'oportunitats 2010 Llucmajor

L'Ajuntament de Llucmajor i l'Associació de Comerciants de Llucmajor, juntament amb PYMECO, organitzen per al proper dissabte dia 23 de Gener, la setena Fira d'Oportunitats de Llucmajor. Col·labora la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia.

Se celebrarà a la plaça d'Espanya de Llucmajor, a partir de les 10.00 i fins a les 20.00 hores. En el mateix marc, durant la tarda es podrà gaudir d'una actuació infantil i una exhibició de gimnàstica rítmica.

També se sortejaran dos viatges a Eivissa i Menorca respectivament, viatges que subvenciona el patronat de turisme de l'Ajuntament de Llucmajor.

Aquesta iniciativa s'emmarca dintre de la campanya municipal "Shopping Llucmajor", dissenyada per a dinamitzar l'activitat comercial del petit comerç llucmajorer.

En aquesta setena edició participen els comerços: Llaços i botons, Il.lusions i Oci, Elàstica, Mobles Llucmajor, Sa Teulera, Colorins, Bambú y mimbres, Mercería Daus, Fotos Fermín, Espart sport, Maduixa i xocolata, Calçats Aina sport, Can Sbert, Ferretería Ordinas i Ca n'Andrea.

0 comentarios:

Entradas populares