3 de enero de 2010

Cavalcada de Reis a Sant Feliu de Llobregat 2010

El dia 5 de gener, a les 17.30 h, arribaran a Sant Feliu amb el Trambaix els Reis Mags des de l'Orient. A la parada del tramvia els donaran la benvinguda les autoritats i els Gegants de la Ciutat. A continuació faran una passejada amb carruatge per l'avinguda de Montejurra, Laureà Miró i Josep M. de Molina, fins al Palau Falguera, on els esperarà la comitiva reial. A les 18 h sortiran del Palau Falguera i faran el recorregut següent:

Palau Falguera, Ramón y Cajal, Sant Josep, Rupert Lladó, Falguera, Prolongació de Falguera, Pins, Miquel Coll i Alentorn, Hospitalet, Constitució, Sànson, Europa, Picasso, Constitució, Santa Creu, Marquesa de Castellbell, Comte de Vilardaga, Clementina Arderiu, Marquès de Monistrol, Girona, Josep Ricart, Montejurra, Laureà Miró, Jacint Verdaguer, Sant Llorenç, Bertrand, Pi i Margall, plaça de la Vila.

La comitiva reial arribarà a la plaça de la Vila a les 20.15 h. A continuació, un nen del Consell d'Infants donarà a l'alcalde de la ciutat el pa i la sal i aquest farà el lliurament del present al rei ros com a símbol d'acolliment. Un altre nen del Consell d'Infants farà el lliurament de la clau de la ciutat al rei blanc. I, per acabar, un tercer nen del Consell d'Infants llegirà la carta de benvinguda i els desitjos als reis i farà el lliurament del pergamí al rei negre. A les 20.30 h, l'alcalde de la ciutat donarà la benvinguda als reis d'Orient des del balcó de l'Ajuntament i, posteriorment, els reis recolliran les cartes dels nens i nenes de la ciutat des dels seus trons reials situats davant del consistori.

0 comentarios:

Entradas populares