26 de agosto de 2009

PROGRAMA FESTES MISERICORDIA BURRIANA 2009

PROGRAMA FESTES MISERICÒRDIA BURRIANA 2009

DIVENDRES 28 D’AGOST

23.30 h Marcatge de cadafals.

DISSABTE 29 D’AGOST
COMENÇA LA NOVENA DE LA MARE DE DÉU, a l’església de Sant Blai.

19.00 h Sant Rosari.

19.30 h Vespres i missa.

DIMARTS 1 DE SETEMBRE

18.00 h Muntatge de cadafals.

DIMECRES 2 DE SETEMBRE

11.30 h Primera revisió de cadafals i de barreres particulars.

DIJOUS 3 DE SETEMBRE

De 16.00 h a 20.30 h VI TROFEU MISERICÒRDIA FUTBOL BASE (camp municipal Llombai). Infantils i cadets. Hi participen: València CF, Vilareal CF, CE Castelló, Crack’s València, Salesians Borriana, Borriana FB.

16.00 h Segona revisió de cadafals i de barreres particulars.

19.00 h Muntatge d’escales.

22.30 h INAUGURACIÓ del CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera).
Desfilada de penyes. Premis: a la penya millor vestida, millor logotip.
A continuació, FESTA DE L’ESPUMA.
Continuarà la festa amb Discomòbil.

DIVENDRES 4 DE SETEMBRE
ENTRADA DE PENYES I L’ESCLAFIT

Del 4 al 13 de setembre al Centre Social de la Caixa Rural de Borriana, exposició de pintura i boixets a càrrec de les alumnes del Centre.

14.00 h INAUGURACIÓ DEL CASAL DEL VI I LA TAPA, a la Terrassa Payà.

15.30 h ACTIVITATS I CONCURSOS al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera): campionat futbolí, dards, truc, guinyot, parxís.

De 16.00 h a 20.30 h VI TROFEU MISERICÒRDIA FUTBOL BASE (camp municipal Llombai). Infantils i cadets. Hi participen: València CF, Vilareal CF, CE Castelló, Crack’s València, Salesians Borriana, Borriana FB.

17.00 h A la Llar Fallera, tradicional Ball de la tercera edat.

19.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), Guerra de la Llimonada inici de les festes, organitzada per la penya HATUKETIMPORTA. Patrocinada per CONSUM.

19.00 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTÓ A MÀ PER PARELLES.
Quarts de final de frontó a mà per parelles en el frontó de Sant Blai, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

20.00 h Per l’itinerari habitual, amb inici a la plaça Nou d’Octubre, la tradicional ENTRADA DE PENYES amb xaranga. Posteriorment, des del balcó de l’Ajuntament, inici de festes amb L’ESCLAFIT. A continuació, gran BATUCADA a càrrec del grup SAMBALEA.

20.00 h Al Centre Municipal de Cultura La Mercé, inauguració de l’exposició “Humans! Els primers pobladors”, organitzada per l’Obra Social de la Fundació La Caixa.

20.30 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTÓ A MÀ PER PARELLES.
Quarts de final de frontó a mà per parelles en el frontó de Sant Blai, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

21.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), PAIPORTA POPULAR. www.casaldelafesta.com

23.00 h Al Teatre Payà, espectacle Del Flamenco a Serrat, amb el grup PEDRO NAVARRO SEXTET. Preu: 5€. Una apassionant aventura musical que recorre els distints camins del pop, flamenc, rock i música llatina. Des de Louis Amstrong, Paco de Lucía, Santana, Tomatito o Joan Manuel Serrat. Tot comptat per la guitarra de Pedro Navarro, artista que ha actuat als escenaris més importants del món: John Hackon Center de Chicago, Victoria Hall de Califòrnia, Sala Cortot de París, Auditori de l’Aliança Francesa de Canadà, Auditori del Comte Duc de Madrid.

00.00 h Agüika Sound Festival V Aniversari. Festa de DJ en discoteca Athlantic. Localització: antigues naus de Borriana ‐ polígon Ecce Homo. Antiga discoteca Cúpula. Organitza: penya LʹEmbull i penya Xivarri.

00.30 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), actuació del grup ALACRAN. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Continuarà la festa amb Discomòbil.

DISSABTE 5 DE SETEMBRE

De 12.00 h a 14.00 h i de 17.30 h a 19.30 h JOCS I TALLERS INFANTILS, a la plaça de la Terrassa Payà.

12.30 h CORREBOU de vaques de la ramaderia d’Ignacio Claramonte pel c/ El Barranquet, organitzat i patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

15.30 h ACTIVITATS I CONCURSOS al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera): campionat futbolí, dards, truc, guinyot, parxís.

15.30 h Inscripció i sorteig de parelles al Campionat de Guinyot en el Bar Bocateria TESÓN, al carrer Canalejas, 13 (fins al divendres 11). Organitza la penya Els Xorrosos i patrocina el Bar Bocateria TESÓN.

De 16.00 a 20.30 h VI TROFEU MISERICÒRDIA FUTBOL BASE (camp municipal Llombai). Infantils i cadets. Hi participen: València CF, Vilareal CF, CE Castelló, Crack’s València, Salesians Borriana, Borriana FB.

16.30 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTENNIS PER PARELLES.
Quarts de final de frontennis per parelles en el frontó del Club de Tennis, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

18.00 h BOU PER LA VILA. Bou brau de la ramaderia de Tomás Prieto de la Cal amb el núm. 26, guarisme 4 i de nom Felino, patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

18.00 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTENNIS PER PARELLES.
Quarts de final de frontennis per parelles en el frontó del Club de Tennis, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

18.45 h BOU PER LA VILA. Bou brau de la ramaderia de Jacinto Ortega Casado, amb el núm. 43, guarisme 5 i de nom Viajero, patrocinat per la penya Cerril. I a continuació, reforç de vaques i bous de la ramaderia El Castell, patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

19.30 h I CAMPIONAT DE LLANÇAMENT DE PINYOLS D’OLIVA CIUTAT DE BORRIANA. Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera). Patrocinat per la caseta del mercat Fanny Muñoz. Organitza penya Hatuketimporta.

20.15 h Acte de presentació i consagració dels xiquets i xiquetes a la Mare de Déu de la Misericòrdia, a l’església de Sant Blai.

21.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), PAIPORTA POPULAR.
www.casaldelafesta.com

23.30 h BOU EMBOLAT. Bou brau de la ramaderia de Santiago Domecq Bohórquez, amb el núm. 73, guarisme 5 i de nom Sublevado. Patrocinat per la penya Misericòrdia. A continuació, bou embolat de corro de la ramaderia d’Ignacio Claramonte, patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

00.00 h En la penya Pega‐li mos al pardal, actuació del duo Color amb Vicent i Paqui, a la plaça del final dels carrers de Sant Josep i Sant Miquel.

00.00 h En la penya Pocs però bons, Festa Remember TRAGOS Y LUAKA amb motiu del XX Aniversari.

00.00 h En la penya El Autobús (c/ Poeta Llorente), duo musical amb SHOW.

00.00 h En la penya D’on xupla u xuplen tots (c/ Moncofa), Discomòbil a càrrec de Juan Briz, DJ EME, DJ RUSCULO.

00.30 h Concert de tribut a THE BEATLES al Casal de la Festa (La Llar Fallera). A continuació, Discomòbil.

00.30 h Revetla popular ‐ Discomòbil en la penya La Bota (c/ Sant Vicent, 34).

01.00 h En la penya Els Xorrosos (c/ Vicente Cantos Figuerola), Festa Mexicana patrocinada per la Caixa Penedès.

04.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), FESTIVAL MÚSICA ELECTRÒNICA, a càrrec de la penya Mai tenim prou.

DIUMENGE 6 DE SETEMBRE

09.30 h Eixida ruta ciclocultural pel terme municipal, concentració a la plaça Major. Inscripcions els dies 1, 2, 3 i 4 de 9 a 14 hores a la Casa de la Cultura i dia 5 de setembre de 10.30 a 13.30 hores a l’Oficina de Turisme (c/ Raval, 18). Patrocinada per Niveladoras de Castellón, SLU,
i Consell Empresarial, SL.

11.30 h CORREBOU INFANTIL pel recorregut de la vila del bou. Cercavila taurina infantil a càrrec del grup Bou per la Vila. Bous, música, coets, mocadors, periòdics i caramels, concentració a la plaça Major, al costat de l’Ajuntament, el correbou consistirà en l’exhibició de tres bous i un esqueller (carretons). Es procedirà a fer correbous a l’estil pamplonés des de diferents punts de la vila. Concurs d’esquivaments i bou embolat infantil.

De 12.00 h a 14.00 h i de 17.30 h a 19.30 h JOCS I TALLERS INFANTILS, a la plaça de la Terrassa Payà.

15.30 h ACTIVITATS I CONCURSOS al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera): campionat futbolí, dards, truc, guinyot, parxís.

15.30 h Inici Campionat de Guinyot al Bar Bocateria TESÓN, al carrer Canalejas, 13 (fins al divendres 11). Organitza penya Els Xorrosos i patrocina el Bar Bocateria TESÓN.

18.00 h BOU PER LA VILA. Tradicional entrada del bou amb cavalls. A continuació, exhibició del bou brau de la ramaderia de Núñez del Cuvillo, núm. 15, guarisme 5 i de nom Hipotecado Bis. Patrocinat per la penya Penya de Penyes.

18.45 h BOU PER LA VILA. Bou brau de la ramaderia de La Palmosilla, amb el núm. 61, guarisme 4 i de nom Bienvenido, patrocinat per la penya El Bou. A continuació, reforç de vaques i bous de la ramaderia d’Ignacio Claramonte, patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

19.30 h Exhibició de vaques de la ramaderia d’Ignacio Claramonte. Organitzada i patrocinada pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

20.00 h I CONCURS DE MONÒLEGS FESTES DE LA MISERICÒRDIA, en el pavelló de la música, camí d’Onda. Actuació de 5 monologuistes. Organitzat per la falla Societat de Caçadors.

21.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera). PAIPORTA POPULAR.
www.casaldelafesta.com

23.30 h BOU EMBOLAT. Bou brau de la ramaderia de José Sepúlveda Lima, amb el núm. 4, guarisme 002 i de nom Perdido. Patrocinat per la penya De formal a informal.

00.00 h En la penya El Autobús (c/ Poeta Llorente), Discomòbil.

00.15 h BOU EMBOLAT. Bou brau embolat de la ramaderia Guadalest, amb el núm. 62, guarisme 6 i de nom Contador. Patrocinat per la penya El Bou.

00.30 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), festa i activitats diverses de les penyes.
Festa amb Discomòbil.

DILLUNS 7 DE SETEMBRE

15.30 h ACTIVITATS I CONCURSOS al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera): campionat futbolí, dards, truc, guinyot, parxís.

INICI CAMPIONAT PENYES FUTBOLÍ HUMÀ EN INFLABLES

18.00 h BOU PER LA VILA. Bou de la ramaderia d’Aldeaquemada, amb el núm. 69, guarisme 4 i de nom Bajito. Organitzat i patrocinat per la penya L’Alternativa.

18.45 h BOU PER LA VILA. Bou de la ramaderia d’Aldeaquemada, amb el núm. 67, guarisme 4 i de nom Siestecita. Organitzat i patrocinat per la penya L’Alternativa.

19.00 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTÓ A MÀ PER PARELLES. Quarts de final de frontó a mà per parelles en el frontó de Sant Blai, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

19.00 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTENNIS PER PARELLES.
Primera semifinal de frontennis per parelles en el frontó del Club de Tennis, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

19.00 h TALLER DE FANALETS. A les portes del Centre Municipal de Cultura La Mercé, taller per a confeccionar els tradicionals fanalets, dirigit pels pares i mares de la Coral Borrianenca. Per a participar‐hi es prega portar un meló d’Alger, una cullera i un ganivet.

19.30 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), I CONCURS D’ERUCTES.
Obert a tota la població. Organitza la penya HATUKETIMPORTA.

19.30 h Vaques i bous de la ramaderia d’Ignacio Claramonte. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

20.00 h I CONCURS DE MONÒLEGS FESTES DE LA MISERICÒRDIA, en el pavelló de la música, camí d’Onda. Actuació de 5 monologuistes. Organitzat per la falla Societat de Caçadors.

20.30 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTÓ A MÀ PER PARELLES. Quarts de final de frontó a mà per parelles en el frontó de Sant Blai, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

20.30 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTENNIS PER PARELLES.
Segona semifinal de frontennis per parelles en el frontó del Club de Tennis, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

21.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), PAIPORTA POPULAR.
www.casaldelafesta.com

22.30 h IX DESFILADA DE FANALETS. Des del Centre Municipal de Cultura La Mercé, amb el següent recorregut: la Tanda, plaça Martí de Viciana, el Pla, plaça Major, Sant Vicent, Sant Xutxim, Puríssima, carrer Major, Pla de Sant Blai i final del recorregut en el porrat en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia al mateix carrer. Amb la participació de la Coral Infantil Borrianenca i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Borriana. Es repartiran melons d’Alger els dies 6 i 7 en el CMC La Mercé, a tots els xiquets i xiquetes que vulguen participar‐hi.

23.00 h Al Teatre Payà, representació de l’obra de teatre La Reforma, per part del Grup de Teatre Jove Ravalera. Comèdia costumista, on s’encadenen una successió de monòlegs, amb situacions de la vida social, econòmica i municipal de la nostra ciutat, amb la intenció de provocar el somriure a l’espectador. Entrada gratuïta fins a completar l’aforament.

23.00 h SOLEMNE VIGÍLIA D’ORACIÓ (a l’església de Sant Blai).

23.00 h Al carrer Mare de Déu de la Misericòrdia, exposició de la Mare de Déu i revetla popular amenitzada amb un grup musical i l’actuació de l’ídol local Alfredo Rey (la imatge de la Mare de Déu estarà en el núm. 95). Patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

00.00 h En la penya La Bota (c/ Sant Vicent, 34), ball de disfresses.

00.00 h En la penya Pocs però bons, actuació d’un grup musical amb motiu del XX Aniversari.

00.00 h En la penya El Autobús (c/ Poeta Llorente), Discomòbil.

00.30 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), festa i activitats diverses de les penyes.

EXHIBICIÓ DELS MILLORS DJ de la nostra zona.
Speaker animador.
A continuació, festa amb Discomòbil.

DIMARTS 8 DE SETEMBRE
DIA DE LA MARE DE DÉU DE LA MISERICÒRDIA (FESTIU LOCAL)

10.00 h TORNEIG DE FUTBOL SALA TROFEU MISERICÒRDIA.
Al pavelló de la Bosca. Informació i inscripcions en les oficines del poliesportiu municipal de la Bosca o al web www.fsburriana.es. Col∙labora: Magnífic Ajuntament de Borriana.

09.30 h Missa a la parròquia del Salvador.

11.00 h MISSA SOLEMNE (a l’església de Sant Blai).

12.30 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), I CONCURS D’ALLIOLI
CIUTAT DE BORRIANA. Organitza penya Hatuketimporta. Patrocina
Carnes Murcia. Inscripció prèvia en el casal situat al carrer de la Saleta.

15.30 h ACTIVITATS I CONCURSOS al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera): campionat futbolí, dards, truc, guinyot, parxís.

CAMPIONAT PENYES FUTBOLÍ HUMÀ EN INFLABLES

De 17.00 h a 21.00 h En la penya El Autobús (c/ Poeta Llorente), Festa Infantil organitzada per MONITORS.ES, orxateria VERDET i patrocinat per CERVIGLAS.

De 17.30 h a 19.30 h JOCS I TALLERS INFANTILS, a la plaça de la Terrassa Payà.

19.00 h Missa a l’església de Sant Blai.

19.00 h Torrada de sardines a la penya Els Xorrosos (c/ Vicent Cantos Figuerola), patrocinada per la pastisseria i forn de pa Martí del Port de Borriana.

19.45 h SOLEMNE PROCESSÓ DE LA PATRONA (eixida de l’església de Sant Blai, Pla de Sant Blai, c/ Major, la Puríssima, Sant Xutxim, Sant Vicent, el Pla, el Barranquet, Pla de Sant Blai i tornada a l’església de Sant Blai).

21.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), PAIPORTA POPULAR.
www.casaldelafesta.com

00.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), festa i activitats diverses de les penyes.
Festa amb Discomòbil.

00.00 h En la penya El Autobús (c/ Poeta Llorente), Discomòbil.

00.00 h Revetla popular al c/ Vicent Cantos Figuerola, organitzada per la penya Els Xorrosos i patrocinada per la Caixa Penedès.

00.00 h En la penya Pocs però bons, Festa Flamenca amb motiu del XX Aniversari.

DIMECRES 9 DE SETEMBRE

09.30 h V Volta als Bars de Borriana. Inscripció 40 euros al casal de la penya HATUKETIMPORTA (c/ La Saleta). Organitza penya Hatuketimporta.

15.30 h ACTIVITATS I CONCURSOS al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera): campionat futbolí, dards, truc, guinyot, parxís.

CAMPIONAT PENYES FUTBOLÍ HUMÀ EN INFLABLES

18.00 h BOU PER LA VILA. Bou brau de la ramaderia de Torremilla, amb el núm. 81, guarisme 0 i de nom Rinconero. Organitzat i patrocinat per la penya Bourrianeres.

19.00 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTÓ A MÀ PER PARELLES.
Primera semifinal de frontó a mà per parelles en el frontó de Sant Blai, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament

19.00 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTENNIS PER PARELLES.
Final de frontennis per parelles en el frontó del Club de Tennis, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

19.30 h Vaques i bous de la ramaderia La Espuela, patrocinats pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

20.00 h I CONCURS DE MONÒLEGS FESTES DE LA MISERICÒRDIA, al pavelló de la música, camí d’Onda. Actuació de 5 monologuistes. Organitzat per la falla Societat de Caçadors.

20.30 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTÓ A MÀ PER PARELLES.
Segona semifinal de frontó a mà per parelles en el frontó de Sant Blai, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

20.30 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTENNIS PER PARELLES.
Final pel 3r i 4t lloc de frontennis per parelles en el frontó del Club de Tennis, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

21.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), PAIPORTA POPULAR.
www.casaldelafesta.com

23.30 h VACA EMBOLADA de la ramaderia El Castell, patrocinada per la penya Bourrianeres.

00.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera): MARATÓ MUSICAL.
Speaker animador.
Festa amb Discomòbil.

00.00 h Al casal de la penya HATUKETIMPORTA (c/ La Saleta), Festa Popera.

00.00 h Al casal de la penya El Autobús (c/ Poeta Llorente), Discomòbil.

00.15 h BOU EMBOLAT. Bou brau de la ramaderia de La Espuela, patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

01.00 h En la penya Els Xorrosos (c/ Vicent Cantos Figuerola) Festa Andalusa, patrocinada per la Caixa Penedès i organitzada per la penya Els Xorrosos.

DIJOUS 10 DE SETEMBRE

15.30 h ACTIVITATS I CONCURSOS al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera): campionat futbolí, dards, truc, guinyot, parxís.

18.00 h CAMPIONAT BÀSQUET 3x3, organitzat pel Club Bàsquet Borriana (poliesportiu Sant Blai).

18.00 h BOU PER LA VILA. Bou brau de la ramaderia Herederos de Antonio Arribas Sancho, amb el núm. 22, guarisme 3 i de nom Satelito. Patrocinat per la penya Amics del Bou.

18.45 h BOU PER LA VILA. Bou brau de la ramaderia Albarreal, amb el núm. 40, guarisme 3 i de nom Cautivo, patrocinat per la penya Jóvens del Bou. A continuació, reforç de vaques i bous de la ramaderia La Espuela, patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

21.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), PAIPORTA POPULAR.
www.casaldelafesta.com

23.30 h CORREBOU DE BOUS EMBOLATS de la ramaderia El Castell, patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

00.00 h III FESTIVAL SI M’HO DEMANES T’HO ENSENYE, al pati de darrere del Casal Jove. Organitza la penya Si m’ho demanes t’ho ensenye.

00.00 h En la penya Pocs però bons, Karaoke i Festa de disfresses amb motiu del XX Aniversari.

00.00 h En el casal de la penya El Autobús (c/ Poeta Llorente), Discomòbil.

00.30 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), inici desfilada del Ball de disfresses amb GRAN BATUCADA I XARANGA. A continuació, ball amenitzat per l’orquestra ACERO AZUL.

04.00 h Entrega dels premis del concurs de disfresses: Premi a la millor disfressa masculina 150 euros, patrocinat per elperiodic.com; Premi a la millor disfressa femenina, 150 euros; Premi al millor conjunt, 300 euros, patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

DIVENDRES 11 DE SETEMBRE
FESTA DE LES PAELLES

15.30 h ACTIVITATS I CONCURSOS al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera): campionat futbolí, dards, truc, guinyot, parxís.

FINALS CAMPIONAT PENYES FUTBOLÍ HUMÀ EN INFLABLES

15.30 h Final del Campionat de Guinyot en el Bar Bocateria TESÓN, al carrer de Canalejas, 13. Organitza penya Els Xorrosos i patrocina el Bar Bocateria TESÓN.

17.00 h Concurs de ramaderies: La Espuela – Nacho Claramonte ‐ El Castell ‐Germán Vidal – Javier Tárrega (el Gallo).

De 17.30 h a 19.30 h JOCS I TALLERS INFANTILS, a la plaça de la Terrassa Payà.

19.00 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTÓ A MÀ PER PARELLES.
Partida pel tercer lloc de frontó a mà per parelles en el frontó de Sant Blai, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

20.30 h VI TROFEU MISERICÒRDIA DE FRONTÓ A MÀ PER PARELLES.
Final de frontó a mà per parelles en el frontó de Sant Blai, organitzat pel Club Pilota Valenciana de Borriana i patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

20.30 h A la plaça de Novenes de Calatrava, tradicional i popular FESTA DE LES PAELLES. Amb la col∙laboració de Carrefour.

De 20.30 h a 23.00 h Activitats infantils en el recinte organitzades i patrocinades per l’empresa d’animació Monitors.es.

21.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), PAIPORTA POPULAR.
www.casaldelafesta.com

23.00 h ACTUACIÓ DEL GRUP MUSICAL SHANGHAI, a la plaça de Novenes de Calatrava, organitzada i patrocinada pel Magnífic Ajuntament.

00.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), CONCURS KARAOKE SING STAR.
Speaker animador.
Festa amb Discomòbil.

00.00 h Al casal de la penya El Autobús (c/ Poeta Llorente), duo musical amenitzat per Pepe i M. Jesús.

00.00 h Al casal de la penya HATUKETIMPORTA (c/ La Saleta), Festa popular.

00.30 h En la penya La Bota (c/ Sant Vicent, 34), revetla popular.

01.00 h Vaques enfundades al recinte comprés entre la plaça de l’Ajuntament i el Pla, patrocinades per la penya On anem mos la peguem.

01.30 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), FESTA ELECTRO‐HOUSE, organitzada per la penya Amolla‐la ja, amb motiu del X Aniversari.

03.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), Festa Remember.

03.00 h Al casal de la penya HATUKETIMPORTA (c/ La Saleta), ressopar popular. Patrocina la carnisseria Juan Carlos.

DISSABTE 12 DE SETEMBRE

De 12.00 h a 14.00 h i de 17.30 h a 19.30 h JOCS I TALLERS INFANTILS, a la plaça de la Terrassa Payà.

12.30 h Correbou de vaques de la ramaderia La Espuela, patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

15.30 h ACTIVITATS I CONCURSOS al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera): campionat futbolí, dards, truc, guinyot, parxís.

18.00 h BOU PER LA VILA. Bou brau de la ramaderia La Palmosilla, amb el núm. 16, guarisme 4 i de nom Jilguero. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

18.45 h BOU PER LA VILA. Bou brau de la ramaderia de Concha y Sierra, amb el núm. 7, guarisme 4 i de nom Amapola. Patrocinat per la penya Els Braus.

19.30 h Reforç de vaques i bous de la ramaderia El Castell, patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

21.00 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), PAIPORTA POPULAR.
www.casaldelafesta.com

23.00 h BOU EMBOLAT. Bou embolat de la ramaderia El Castell, amb el núm. 6. Patrocinat per la penya Un altre bou.

00.00 h Al casal de la penya El Autobús (c/ Poeta Llorente), Discomòbil.

00.00 h En la penya Pocs però bons, Festa Remember Yucas, a càrrec de José i Marifé, amb motiu del XX Aniversari.

FINALITZAT EL BOU, DESMUNTATGE DE CADAFALS

00.30 h Al CASAL DE LA FESTA (la Llar Fallera), actuació musical TRIBUT A QUEEN. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

03.00 h FINAL DE FESTES APOTEÒSIC al CASAL DE LA FESTA.

DIUMENGE 13 DE SETEMBRE

09.00 h Inscripció al CONCURS CANÍ DE BELLESA ESPECIAL RATER VALENCIÀ. Demostracions d’ensinistrament i obediència a càrrec del grup Yaakun. Patrocinat per Interzoo.

De 10.00 a 14.00 h I TROFEU DE GALOTXA ALCALDE DE BORRIANA. Es jugaran partides de galotxa en la continuació del carrer Major (en el tram comprés entre l’edifici de correus i els semàfors del carrer Sant Vicent). Hi participaran equips del Club Pilota Valenciana de Borriana,
de Vila‐real, d’Almassora, de Xilxes i de Borriol.

18.30 h BATALLA DE FLORS amb la participació de les comissions falleres de la ciutat, les reines falleres i les seues corts, així com els representants de les ciutats convidades.

21.00 h A la plaça de Novenes de Calatrava, llançament d’un magnífic PIROMUSICAL, a càrrec de la pirotècnia MARTÍ, com a colofó a les festes de la Misericòrdia 2009, patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

DISSABTE 19 DE SETEMBRE

21.30 h Organitzat per la Penya de Penyes i amb el patrocini del Magnífic Ajuntament de Borriana, PA I PORTA popular a la Llar Fallera, on tindrà lloc l’entrega dels trofeus del VII

CONCURS DE BOUS FESTES DE LA MISERICÒRDIA.

A continuació, Discomòbil.

DIVENDRES 25 DE SETEMBRE

22.30 h Final del I CONCURS DE MONÒLEGS FESTES DE LA MISERICÒRDIA, al Teatre Payà. Organitzat per la falla Societat de Caçadors i patrocinat pel Magnífic Ajuntament de Borriana.

0 comentarios:

Entradas populares